PDA

View Full Version : packet loss


yomama
11th Sep 2001, 11:53 AM
ive been experiancing up to 37% packet loss lately. the thing is is that im on a t1 at college and it wasnt this bad before. but the loss in strike force isnt too bad. anyone know y?

SamD
11th Sep 2001, 04:18 PM
try changing your netspeed..
the command is 'netspeed 10000'
play around with it

Sanecow
11th Sep 2001, 04:48 PM
Well, try doing a trace route to the server. Get the IP of the server through the UT browser, go to DOS, type "tracert and the IP". If you get high pings over 150, then it's probably your ISP. As far as I know, right now every high speed provider is having problems because of the Code Red virus, so I guess patience will only tell. Only thing you can do is call your ISP up.

Rooster
11th Sep 2001, 05:36 PM
Lately or today?

Today = everyone looking for updates on the WTC attack.