PDA

View Full Version : Mutes and Game Types


Neuroflare
24th Jul 2001, 02:57 PM
Does anybody know how to activate a mutator within a gametype?

Bytekeeper
24th Jul 2001, 06:59 PM
You can set it up as defaultmutator or spawn the mutator and add it to the mutator list...

-
Bytekeeper

Neuroflare
25th Jul 2001, 01:14 AM
how do I spawn a mutator? or do the other thing? Im new to uscript so have no clue what you just said.

Bytekeeper
25th Jul 2001, 06:10 PM
There's a topic with a list of tutorials somewhere in here ;)
Get there and grab some. Creating a new gametype without uscript knowledge is not that easy.