PDA

View Full Version : Aiming bug?


stoffe
2nd Aug 1999, 04:38 PM
When you have your weapons set to "Lefthanded" in unreal and use the (altfire) aiming on the Pistol, MP5 and M16, the weapon graphic is not correctly displayed. Instead of being "lifted up" like in right-handed mode, it instead appears along the left side of the view. Looks pretty strange...

Warren
2nd Aug 1999, 07:28 PM
All the weapons are meant for the right handed side only- I didn't feel like making animations for all 3 weapon positions, and that would jump the size of our download way up, so don't count on it anytime soon-- sorry lefties! /infopop/emoticons/icon_smile.gif

JediCatch
3rd Aug 1999, 02:45 PM
woohoo!! right rules!!

anyway, I wanted to say... I don't know if it is my connection (64k ISDN) or what, but when I play bot matches everything works great. the m16 and mp5 ride up and when I have it set as manual reload, it requires me to manually reload. However, when I play on the net, the m16 and mp5 don't really ride up (which I have no problem with :-)) and the manual reload doesn't work, it just does auto reload. I don't know if it will work now that I ran it in a botmatch once, or if it will continue to act the same. I get the impression from others that theirs work fine, any ideas whos problem this might be? :-)

------------------
[ Jedi Catch ]
SOB Clan and Jedi Forums (http://206.86.100.18:8080/bcatch22)

JediCatch
3rd Aug 1999, 03:03 PM
Almost forgot. Until I played a botmatch, I had no clue there were different zoom amounts on the sniper rifle. It did nothing but show the animation when I hit the button to change firing modes.

------------------
[ Jedi Catch ]
SOB Clan and Jedi Forums (http://206.86.100.18:8080/bcatch22)