PDA

View Full Version : Am I just a moron or is there some problem with issuing commands?


Dogboy
27th Oct 2000, 05:36 PM
How are you supposed to configure a key for giving orders to the bots? Also, about decalstay, howdo you get that to work? You cannot select it with theother mods, it used to from the pull down menu.

Come on, God. Answer me. For years I'm asking you why: Why are the innocent dead and the guilty alive? Where is justice, where is punishment? Or have you already answered. Have you already said to the world, here is justice, here is punishment. Here...in me...

Keiichi
27th Oct 2000, 06:23 PM
Go into the Options/Game Settings/Controls menu. It's called Show QA Menu. As for DecalStay, I have no idea.

-Keiichi

http://www.geocities.com/morisato_81/Sig01.JPG
http://www.geocities.com/morisato_81/

Dogboy
27th Oct 2000, 08:56 PM
I really like my maps to look completely thrashed!

Come on, God. Answer me. For years I'm asking you why: Why are the innocent dead and the guilty alive? Where is justice, where is punishment? Or have you already answered. Have you already said to the world, here is justice, here is punishment. Here...in me...