PDA

View Full Version : UMODS


Wolfn2it
27th Apr 2000, 06:00 PM
This is not INF specific but maybe someone can help me. What file opens the UMODS? Now any time I try to execute a UMOD my puter says "There are no viewers registered for this type of file. Would you like to try the default viewers?" How can I fix this?

------------------
Kill'em all and let God separte 'em!!!

Warren
27th Apr 2000, 06:23 PM
I don't know if this will work, but Beppo has suggested to me if you're running windows 98, hold down shift and right click the UMOD file. Then choose Open With. Then choose UnrealTournament and it should work- let me know if that helps and if not, we can look for another way.

------------------
Warren
Project Coordinator
i n f i l t r a t i o n
http://www.planetunreal.com/infiltration

Questions? Are you a FNG? Check out our Roadmap (http://www.planetunreal.com/infiltration/roadmap.htm).
Then check out our FAQ (http://www.planetunreal.com/infiltration/3.0/faq.htm).

Wolfn2it
28th Apr 2000, 02:16 AM
Ok do you mean to use the UnrealTournament.exe file or something else? I used the .exe and it gave me this error-
Ran out of virtual memory. To prevent this condition, you must free up more space on your hard disk.

Historyhttp://dynamic.gamespy.com/~unreal/modcentral/html/embarass.gif MallocWindows:http://dynamic.gamespy.com/~unreal/modcentral/html/pukey.gif alloc<-Fmal locWindows::Realloc<-00000000-1682211952 FArray<-FArray::Realloc<-1937207154*8<-FUnrealfileSummary<< <-LoadSummary<-ULinkerLoad::ULinkerLoad<-UObject:http://dynamic.gamespy.com/~unreal/modcentral/html/dead.gif etPackageLinker<-UObject::StaticLoadObject<-{E ngine.Level None.MyLevel D:\UnrealTournament\SFBrowser.mod}<-VerifyPackages<-UGameEngine:http://dynamic.gamespy.com/~unreal/modcentral/html/wink2.gif oadMap<-LocalMapURL<-UGameEngine: http://dynamic.gamespy.com/~unreal/modcentral/html/shy.gif rowse<-UGameEngine:http://dynamic.gamespy.com/~unreal/modcentral/html/nosmiley.gif nit<-InitEng ine


------------------
Kill'em all and let God separte 'em!!!

Wolfn2it
28th Apr 2000, 04:24 AM
Hey Warren i fixed it by over installing UT and it works now, however in the future I found this web site that discuss UMODS http://www.planetunreal.com/modcentral/index.asp?page=help
I appreciate the help though

------------------
Kill'em all and let God separte 'em!!!