PDA

View Full Version : How can I set my weapon hot-keys?


Bruiser_grr
9th May 2000, 09:40 AM
I don't seem to be able to set hotkeys for my weapons. Neither using the hot-keys for normal UT(With the weapon replacements inthe INF screens) nor using selectWeapon in the preferences window seems to work.

Any ideas?

(Just to be clear, I'd like to say...hit the "W" key to bring up the Robar.

Thanks!

Bruiser

Bruiser_grr
10th May 2000, 02:38 PM
Bump

Beppo
10th May 2000, 05:51 PM
The Robar has a specific weapon slot like the standard UT weapons have ( no.9 if I'm not wrong /infopop/emoticons\icon_wink.gif ).
So use the standard UT key-setup and select your specific key to use slot no. 9.