PDA

View Full Version : My Infiltration mod doesn't work!


ZStorm
27th Mar 2000, 09:19 PM
Whenever I try to play Infiltration mode, I turn on the mutator for Infiltration and start an Inf-Deathmatch, but it shuts down my game and brings me a long message about a problem with the mod, and says a bunch of numbers and HUD a lot. My friend said that a magazine told him to do something in the Infiltration Options menu, but I only have Infiltration Servers and Infiltration Configuration. My other mods installed are Rabbit Hunt, FragFacility v1, the one with the relics, Quake 3 Arena, Tag, HeadHunters, UnrealTournament Bonus Pack, and UnrealTournament Extras. How do i get it working?! BigClapperINFS works! WHY DOESNT THE MOD?!

Twinkacide
27th Mar 2000, 10:06 PM
Make sure you're patched up to at least 405b. I haven't tested the patch that just came out a little while ago yet, but "Can't mutate HUD" errors happen if you're not patched.

ZStorm
28th Mar 2000, 12:47 AM
I AM PATCHED!

Corin
28th Mar 2000, 02:59 AM
Then its probably conflicting with another of your mods. Or you have something set up thats fuxoring things.

ZStorm
28th Mar 2000, 08:24 PM
I gost it fixxd.

Twinkacide
28th Mar 2000, 09:09 PM
So? Tell us what you did! Other people may have this problem in the future.

shan
29th Mar 2000, 04:44 AM
My bet would be that he installed/reinstalled the 405B patch since probs with the patch is about the only thing that can cause the Infiltration HUD errors.

Shan

------------------
Download the maps, mods and skins then come play with us!

Visit us at www.sgservers.com (http://www.sgservers.com) and stop by our voice or text Forums (http://www.sgservers.com/chat_pick.htm).

ZStorm
29th Mar 2000, 07:09 PM
Well, I remembered that I dloaded / installed the 402 Patch after the 405B patch so i installed the 405B patch again and it worked perfectly, along with my AutinPowers and ConJam (Mike Meyers) voicepacks.