PDA

View Full Version : Bug with Robar?


Thysis
4th Apr 2000, 03:19 PM
This bug is easily reproduced. Download the map DM-RealWorldGoneBad and go up to the sniper loft, pick up the Robar, then pick up the ammo next to it. All your other weapons will disapear, and the robar won't be able to get more ammo.

Very very very annoying glitch. Any chance of it being fixed in the next release? I'm running the 413 patch (It happens in 405b to), and inf 1.71 (Does it in 1.7 also).

-Thysis

geogob
4th Apr 2000, 04:35 PM
same thing happens I ctf-twinvalley with the robar near the lift.

In ut (not INF) you can place single sniper rifle round (not only boxes)... I think it a conflict between these rounds and the INF ones..

I may be mistaken, but It's a good guess I say!

il look onto it (never played twinvalley or RWGB in normal UT game mod)

------------------
--- Geogob ---
The only way out is the C4 way

-Lost-
4th Apr 2000, 05:59 PM
the sniper rifle round does not get replaced by inf, but the box does, so the box should be used as robar ammo. this is what causes the other guns to disappear. or at least that's what happened in my map :-)

Lost

geogob
5th Apr 2000, 11:41 PM
Good! so my guess was right after all...

there still some logic in here... c++ din't take out what was left... http://dynamic.gamespy.com/~unreal/modcentral/html/rolleyes.gif


------------------
--- Geogob ---
The only way out is the C4 way