PDA

View Full Version : I need some backup !!!!!! Man Down !


SilentScope[FAT]
23rd Apr 2000, 03:48 AM
Anyway, each time I go on an infiltration server, my toggle doesn't work. I click my alt fire button, and the gun goes into that mode and quickly switches back. Then I'm, ok, I didn't set it correctly, but then I got practice (local) and everything works fine. And its happened so many times /infopop/emoticons/icon_frown.gif


INF HELP ME !!!!
PS; great work guys... keep it up

INF_Neo
26th Apr 2000, 10:24 AM
toggle is switched off in multipayer (a pity IMO) There's nothing you can do about it

Beppo
26th Apr 2000, 02:42 PM
*eeeehhhheeemmmm*....
the new 2.75 version is working !
check it out.... /infopop/emoticons\icon_wink.gif