PDA

View Full Version : 4 teams for Team Deathmatch


Fate
17th Feb 2001, 10:06 PM
Hey all,

I was jsut wondering where or what I could do to make my team deathmatch teams to 4 teams. I saw it on a server awhile ago... I dunno what he did tho.. can anyone help me out?

CrazyCougar
17th Feb 2001, 10:38 PM
Fate... I knew a fate who used to play SM...

Anyways,
I believe you have to set the max number of teams to 4 instead of 2...

JuiceEggsMcKenna
18th Feb 2001, 07:42 PM
The number of teams is set on the server when the game starts. You can't change it in game AFAIK. If you want to set it up in practise mode, go into Start Practise Session, select "Tournament Team Game" for gametype and then put "4" in the teams box (which is either under the "games" or "settings" tab, I can never remember which is which)

Fate
18th Feb 2001, 09:45 PM
thanx Julie.

Nah, I'm Fate from clan8. We are a new clan that's mainly composed from wK.

OshadowO
18th Feb 2001, 10:04 PM
Originally posted by Fate
thanx Julie.

Nah, I'm Fate from clan8. We are a new clan that's mainly composed from wK.
Julie??
*snicker* JEM you and fate sharing a destiny or something?

CrazyCougar
18th Feb 2001, 10:12 PM
Another thing you need to do is change your team colour... I tried a 4 team bot match and only got 3 teams... because my bots only used blue/red.

So if you think a server has support for 4 teams try gold or green and see if you end up on those teams.

JuiceEggsMcKenna
18th Feb 2001, 11:07 PM
Originally posted by OshadowO

Julie??
*snicker* JEM you and fate sharing a destiny or something?

LOL! Must be these new fonts :)

Fate
19th Feb 2001, 12:01 AM
lol... haha... for your info, we have been going out ever since!

jk.. haha

Fate
19th Feb 2001, 12:04 AM
sorry Juice, I meant juice, not Julie.. I read it wrong...