PDA

View Full Version : Unreal levels in U.T?


Elvis
9th Dec 1999, 02:09 AM
Can I play my old unreal levels in U.T??

Wanderer
9th Dec 1999, 02:22 AM
Most yes. There are a few that have their own scripts that need to be recompiled to work with UT. I'ld contact the person who made the map to do that. But most maps should work without a hitch.

Cable
13th Dec 1999, 02:00 AM
You also need to have proper paths otherwise the bots wont move.

type paths build then paths define into the log window.

warning this will take f'ing ages!

Wanderer
13th Dec 1999, 03:19 PM
What did you expect from "paths build"? Instant paths? Nah, much easier and you get more control on doing it on your own. Besides most, if not all, of the old Unreal levels are already path noded. They have to be if they want the bots to work right.