PDA

View Full Version : The advanced options


Leo(T.C.K.)
5th Aug 2009, 05:58 PM
Why are advanced options avaiable in server and not in client? Or are they avaiable through some command? If editactor works etc and editor has these properties windows, I don't get why normal game doesn't have it. Or perhaps Epic should add command for that, I really miss advanced options.
You know those which were before called by command "preferences"

Jetfire
6th Aug 2009, 04:26 AM
http://richardwiseman.files.wordpress.com/2009/07/corey_arnold_kitty_and_horse_fisherman_2007_915_97.jpg
WAT

Wormbo
6th Aug 2009, 04:42 AM
Hmm, why are clients not allowed to generally edit any property they want?
Would be fun to make everyone else glowsticks on DM-Darkmatch, right?

Leo(T.C.K.)
6th Aug 2009, 08:57 AM
No, the preferences are there for you to change driver settings etc and server settings, it is not about client cheating. I mean there must be some command for that or to make it appear, if it can be seen during running a server.
And it is good if you want to see sudden change, I mean editing ini is not enough in this case and the process takes slower.

Sir_Brizz
6th Aug 2009, 09:15 AM
I'm pretty sure that screen isn't there for servers either.