PDA

View Full Version : Questions


Viruzzz
21st Apr 2009, 01:14 PM
i can run in developer mode with ue2, the lineage 2 game?
how to do it?
i need answered for this questions

thx

Viruzzz
23rd Apr 2009, 01:46 PM
this forum is dead or what?!

Phoenix_Wing
26th Apr 2009, 01:38 PM
Yes this part of the forum is pretty much unused, most people just buy the game and use the tools that came with it, as they come with pre-made materials and meshes. First off about your question, i have no idea what you mean. When you write a post please read it aloud to yourself, because if you write something like that people don't understand and won't answer. Are you trying to ask if you can make things for the lineage game? If you are then no, its solely run by NCSoft and i'm pretty sure they don't add in user-created levels. Plus the engines are completely different and theres no telling if they even support anything close to UEDs methods. If not, can you explain what you are asking? Its hard to understand your question

Viruzzz
27th Apr 2009, 03:12 AM
thx for reply... I received a good response on another forum.. this forum is .. world is too slow for my question.. Good Luck on your forum..

Bye Bye