PDA

View Full Version : UE3 - UT3 Is there a way to open a map with only a .ut3 file


Bill_Brooks
13th Jan 2009, 12:30 AM
Is there a way to open a map when you have the ut3. file but don't have the upk. file in editor?

If so how?

Wormbo
13th Jan 2009, 07:03 AM
No. If you don't have the UPK file, create a dummy package with that name (e.g. by creating an empty sound cue or material) and hope that the editor can handle the missing resources. It's quite picky about missing packages, but should be a little more forgiving if the package exists but just doesn't contain what the editor expects. (At least that's how it worked in Unreal Engines 1 and 2.)

Bill_Brooks
13th Jan 2009, 10:30 AM
I do have a .upk file for the map I want to load but its a earlier version of the map I will try coping it and renaming it the later version and see if it loads.

Bill_Brooks
13th Jan 2009, 09:26 PM
Well I tried that and it didn't work looks like I have to rebuild that last months work on this map its a long story lets just say I don't have a current back up I can load.