PDA

View Full Version : UE2 - UT2kX Pink Box?


Ryu_ookami
17th Nov 2008, 06:51 AM
Hi I'm having a problem using unrealed for the first time I've entered the box height etc, clicked build then close then clicked view opened the textures browser, selected Abbadonsarchitecture.utx gone to walls, selected the right texture and then clicked the red X, clicked the subtract button and instead of the texture being applied I've just got a pink box .

I've tried updating my graphic's card drivers. I've also tried un-installing and re-installing UT2004 but none of it seems to make a difference .

Does anyone have an idea what could be wrong /

Wormbo
17th Nov 2008, 07:20 AM
What kind of hardware do you have?

Ryu_ookami
17th Nov 2008, 07:54 AM
P4 3.00 GHZ processor

AsRock P4i65G Mothertboard

2GB of DDR

RADEON 9600 Graphics Card with latest drivers

on a 17.1 inch LCD monitor with a 32inch Phillips TV as a secondary monitor

with Windows XP Pro SP3 as an O/S

Note: The box is now red and see through can anyone help please ?

TurdDrive
19th Nov 2008, 12:24 PM
DELETE THE BRUSH OR MABYE USE A DIFFERANT TEXTURE

Ryu_ookami
19th Nov 2008, 01:11 PM
Tried that it does the same thing no matter what texture I use the only difference being the colour of the box.

WesPaugh
19th Nov 2008, 01:33 PM
What viewing mode is the 3d viewport in? Along the top edge of the viewport there are several icons of cubes. Make sure the one with the tooltip "Dynamic Lighting" is selected.

Ryu_ookami
19th Nov 2008, 01:46 PM
that worked, thank you now I just need to find out why it's not letting me select the walls :)

TurdDrive
19th Nov 2008, 02:05 PM
turn off anti aliasing in your graphics card seting its just happend to me