PDA

View Full Version : New Strange Error, Please look at this.


«:MX:»MadSniper
18th Jun 2008, 05:39 PM
UT2004 Build UT2004_Build_[2005-11-23_16.22]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3401 MHz with 2047MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 8600 GTS (6944)

General protection fault!

History: ULinkerLoad::Serialize <- TArray<< <- UStaticMesh::Serialize <- LoadObject <- (StaticMesh XGame_StaticMeshes.GameObjects.teleporter-proc 248127==248127/1345282 212594 183190) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel DM-Deck17) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 10910191 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free


So here's the story.

I tried to enable WebAdmin for a listen server (bad idea XS), then when I connected that's what came up (or incredibly similar), BUT even after disabling, all that works now is for me to click on Assault as a game type in anything - Hosting and Instant Action. All other gametypes upon clicking start this error. Anyone heard of this before? I think I had this problem in the past and fixed it by generating a new UT2004.ini, but I don't want to do that again because I have many gametypes that I don't feel like fixing up again.

So, any ideas? Please respond.

Fayko
19th Jun 2008, 06:20 PM
Ive had this problem and many like this before. I fixed it by reinstalling but im sure theres some1 here who could give a better way to fix

zynthetic
19th Jun 2008, 06:40 PM
Generating a new ini is a better solution to the staple reinstall-Windows-App based solution. Try looking through the log to see if this narrows the problem down further.

Wormbo
20th Jun 2008, 02:20 AM
If INI reset doesn't help, I recommend restoring all packages mentioned in the crash message. Simply copy them from the UT2004 CD or DVD and use UCC Decompress (or elmuerte's TinyUZ2 (http://downloads.unrealadmin.org/UT2004/Tools/TinyUZ2/) tool) to unpack them.

GreatEmerald
20th Jun 2008, 09:16 AM
Yea, see the log, error messages are handy only for debug. You can use Ctrl+C to copy the full error message without the need to rewrite BTW. And you can rename your INI and then see what's changed.
And Wormbo, what packages are mentioned there? I don't see a single one?

Mr. Noodle
20th Jun 2008, 09:35 AM
Hey, The same thing is happened and happening to me!

I updated my sound and video cards, but that didn't work. Chances are it will work for you

Wormbo
20th Jun 2008, 09:48 AM
And Wormbo, what packages are mentioned there? I don't see a single one?
These:
History: ULinkerLoad::Serialize <- TArray<< <- UStaticMesh::Serialize <- LoadObject <- (StaticMesh XGame_StaticMeshes.GameObjects.teleporter-proc 248127==248127/1345282 212594 183190) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel DM-Deck17) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 10910191 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
I'd start by restoring XGame_StaticMeshes(.usx, I guess) from the game disk.

«:MX:»MadSniper
20th Jun 2008, 10:34 PM
Thanks for your help Wormbo. I will attempt to restore the package when I find the time.

I do small-time mapping for my self and MercX, but I never save packages I change unless I know it's a tex package. Is it possible I may have screwed up by accidentally saving a package?

(Also, I get a similar error when I just click on a game mode when selecting what I want to play. Let me go generate that log.)

«:MX:»MadSniper
20th Jun 2008, 10:42 PM
UT2004 Build UT2004_Build_[2005-11-23_16.22]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3400 MHz with 2047MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 8600 GTS (6944)

General protection fault!

History: Sort <- UObject::execDelegateFunction <- (UT2K4Tab_GameTypeMP Package.UT2K4Tab_GameTypeMP @ Function GUI2K4.UT2K4Tab_GameTypeBase.InternalOnChange : 00C7) <- UObject::execDelegateFunction <- (GUIListBox Package.GUIListBox @ Function XInterface.GUIListBox.InternalOnChange : 002A) <- UObject::execDelegateFunction <- (GUIList Package.GUIList @ Function XInterface.GUIListBase.IndexChanged : 0018) <- UObject::ProcessEvent <- (GUIListBox Package.GUIListBox, Function XInterface.GUIListBox.InternalOnClick) <- UObject::ProcessDelegate <- UGUIComponent::MouseReleased <- (GUIList Package.GUIList) <- UGUIController::MouseReleased <- UGUIController::NativeKeyEvent::LeftMouseClick <- UGUIController::NativeKeyEvent <- UInteractionMaster::MasterProcessKeyEvent <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Untitled <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 10910191 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

(This looks like Xinterface?)
Start Game - Host Game - Deathmatch - (crash)

Wormbo
21st Jun 2008, 03:13 AM
I think you should consider a complete reinstall. Stuff like that can't crash under normal circumstances.

«:MX:»MadSniper
21st Jun 2008, 03:32 AM
Drat, this is what I feared. (Although I did not replace the INI. Doing so [im sure] would fix it.) Thanks anyway Wormbo, been great to have a positive conversation for once ;)

GreatEmerald
21st Jun 2008, 04:15 AM
Like I've said, rename the UT2004.ini to UT2004.ini.txt and User.ini to User.ini.txt, generate a new one and see what changes.

«:MX:»MadSniper
21st Jun 2008, 04:23 AM
Righto Emerald... gonna sleep tonight and I'll do that tomorrow since I might have some time to frag! XD

Thanks GE.