PDA

View Full Version : MapVote not showing for players


Barbalras
5th Nov 2005, 08:48 AM
Hi, I've tried several times now and it's always the same result: MapVote pops up for me (the server) but any of the players seems to see it.

All players have already installed the two MapVote mods... I don't know what's going on

any thoughts?

BDB
1st Dec 2005, 12:04 PM
sound like the serverpackage line is missing from you ini file. Check the readme file for instructions.

Barbalras
2nd Dec 2005, 06:20 PM
I'm afraid I have already done that...
anything else that could be going wrong?

Bonehed316
9th Dec 2005, 07:08 PM
Did you, by chance, decompile and recompile it? That always causes problems. Otherwise check the log for any errors, both client and server. Make sure you dont have any spaces or typos.

Barbalras
9th Dec 2005, 07:13 PM
I made sure that all the players had the patch well installed and it finally worked!

I appreciate your suggestions anyway!

=NUCLEAR-TNT=
17th May 2006, 07:11 AM
Hello, I have the same problem too, but all players can't see the window=When the match ends, It says 70 seconds left to vote, but there was no window. Why is It and do I need the ASC controller?
Thx.

dinwitty
13th Jan 2009, 11:24 PM
we're running a server (madMike) and we have this same problem, I tried MV on a local server and it worked from my install but mADmiKe's server just will NOT pop the menues up on the client. He's tried everything, making sure the ini's are right, blowing off any extra mods/muts, running zeroping, leaving instagib in.