PDA

View Full Version : Wierd Display Issues after Ingame Resolution Change


Lucian04
20th Oct 2005, 11:04 PM
I had lowered my resolution to 1024x768 on Black Gold with 31 bots so I could maintain my high framerate while keeping my graphical settings maxed out (I usually play at 1280x800 16:10 or 1280x960 4:3)

The next map on my list was DA2 Jungle Classic or whatever it's called. Half way through the match I wanted to take some screenshots of my crazy turret setup that was completey pwning the opposition (Adept Bots) thanks to my crazy repairing skillz and smart "Hold Position" bot placing. Anyways, here it goes.



1024x768 to 1280x960 = Screen Windows into multiple displays

1280x960 to 1280x800 = Crazy Artifacing

1280x800 to 1152x864 = Less Crazy Artifacing

1152x864 to 800x600 = Wierd letter glitching

http://img484.imageshack.us/img484/7752/wierd7xo.png

Lucian04
20th Oct 2005, 11:08 PM
I had lowered my resolution to 1024x768 on Black Gold with 31 bots so I could maintain my high framerate while keeping my graphical settings maxed out (I usually play at 1280x800 16:10 or 1280x960 4:3)

The next map on my list was DA2 Jungle Classic or whatever it's called. Half way through the match I wanted to take some screenshots of my crazy turret setup that was completey pwning the opposition (Adept Bots) thanks to my crazy repairing skillz and smart "Hold Position" bot placing. Anyways, here it goes.



1024x768 to 1280x960 = Screen Windows into multiple displays

1280x960 to 1280x800 = Crazy Artifacing

1280x800 to 1152x864 = Less Crazy Artifacing

1152x864 to 800x600 = Wierd letter glitching

http://img484.imageshack.us/img484/7752/wierd7xo.png


Also, my CPU was not overclocked while I played this game. It was at it's stock 1.8ghz with the memory back to 200mhz and the HT back to 5x. My videocards temp was 51c after my session and that was with a 380c / 840m overclock. I tried it with the card at stock 325/700 and the same thing happened again. I restarted my pc and the problem vanished. Wierd.

FluXs
21st Oct 2005, 02:39 AM
Strange, did you have the blur/halo mutator enabled?

Hunz
21st Oct 2005, 10:43 AM
I doubt that this has its reason in DA2. Must be something of UT itself - we havent changed things that can cause that.