PDA

View Full Version : How do I get to advanced options?


keet
29th Nov 1999, 02:08 AM
The only way it seems to get there is to go to safe mode, but when I go through the start menu and click on safe mode a window opens and gives a list of optons and then I click on the run in safe mode but nothing happens. What gives?

I want to get in there to change my cache setting, how can I do this?

BirddoG
29th Nov 1999, 02:12 AM
type preferences in the console

Clanless][
16th May 2000, 11:17 PM
omg i always wanted to know this
its amazing i found it as the oldest post here!

[BuF]Wacky
16th May 2000, 11:22 PM
BTW, everything that you can access in the advanced options is also available in the UT.ini file. The Advanced Options is just a user friendly way of presenting them :)

http://geocities.com/r337m0nk3y/net2/ukliam3.gif http://geocities.com/r337m0nk3y/net/boldblue.gif http://geocities.com/r337m0nk3y/net/boldlblue.gif http://geocities.com/r337m0nk3y/net/boldpurple.gif http://geocities.com/r337m0nk3y/net/boldred.gif http://geocities.com/r337m0nk3y/net/bounce.gif http://geocities.com/r337m0nk3y/net/ukliam2.gif

http://www.planetunreal.com/images/bullet2.gif
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Tahoma, Arial, Helvetica">quote:</font><HR>"Fighting for peace is like screwing for virginity"<HR></BLOCKQUOTE>