PDA

View Full Version : DM-Romanum


KALABASS
15th May 2005, 02:54 PM
Hi all, i've been mapping for about 3 months en made about 3 maps but this is the best i've made i think.
The map is based on a photo of rome, it's actually a 'forum'.
The map isn't finished yet, there isnt a skybox and above in the building isnt an area yet its pretty basic now but you get an idea i hope you'll like it. :D
All idea's en critics are welcome! :)
http://img169.echo.cx/img169/1251/shot00011copy2wj.th.gif (http://img169.echo.cx/my.php?image=shot00011copy2wj.gif)
http://img169.echo.cx/img169/3164/shot00009copy0rh.th.gif (http://img169.echo.cx/my.php?image=shot00009copy0rh.gif)
http://img169.echo.cx/img169/7374/shot00008copy5fl.th.gif (http://img169.echo.cx/my.php?image=shot00008copy5fl.gif)
http://img169.echo.cx/img169/4270/shot00006copy5ou.th.gif (http://img169.echo.cx/my.php?image=shot00006copy5ou.gif)

NeoNite
16th May 2005, 06:04 AM
Hi Kalabass,

it might be a better idea to upload those pics to a different location? Ripway demands you to register first before you can view them :O)

Symbolikal
16th May 2005, 06:09 AM
Imageshack do good image hosting. Try uploading them there instead.

KALABASS
16th May 2005, 06:29 AM
Ok thats weird, normally i used geocities but they have download limits so i thought ripway is an alternative but its also crap :D
I've registred on imageshack hope this will work :)

KALABASS
16th May 2005, 06:31 AM
it works thnx :)

Hourences
16th May 2005, 06:37 AM
http://www.planetunreal.com/teamvortex/davidm/lighting.html :)

miguelsilveira
20th May 2005, 06:50 AM
I dont know anything about lighting but i must agree with Hourences...

Are you using only the sunlight actor as lighting in your map? its too bright...

Either way, its looking good.

KALABASS
20th May 2005, 09:46 AM
Thnx for the reply's, i'm busy with the lighting, in the beginning i add no color to the sunlights but now i have a yellow/brown color add, and i must say it looking better now.
I've also scale the whole map to 0.5 its more realistic and better playable.
But i must build extra rooms in the backside its now to small and only playable for 3 players or something so i add soon a update of it with the exe file.

Blueyes
16th Jun 2005, 03:30 PM
ha ha...i like Hourence's very direct and quick way to tell people they are wrong with something... no bla bla bla needed anymore! :D

Nice learning site Hour! :tup: ( of course all credits to David for that )

KALABASS
21st Jul 2005, 08:12 AM
Hi i have a problem, some brushes dissapear when i come closer i dont know how to fix it.
Can anyone help me cause i think this map is great :D, Heres my msn ikbenkala@msn.com and i send you the map maybe yall can help me.
Meanwhile thnx!!

MxX
21st Jul 2005, 09:24 AM
the screenies are looking nice

tgm79
27th Jul 2005, 10:50 AM
But...if you're making a Roman forum why do you use Egiptian architecture?:confused:

KALABASS
27th Jul 2005, 12:33 PM
cause i have any others :lol: