PDA

View Full Version : FHI-Hanger-E1M1


DeathAdder
3rd May 2005, 09:36 PM
My server had a couple errors that kept repeatedly logging in the server.log file.

Warning: FakeMonsterWeapon FHI-Hanger-E1M1.FakeMonsterWeapon (Function Engine.Weapon.IsFiring:0052) Accessed None 'FireMode'

Warning: RPGWeapon FHI-Hanger-E1M1.RPGWeapon (Function UT2004RPG.RPGWeapon.MaxAmmo:003C) Accessed None 'HolderStatsInv'

Warning: RW_NoMomentum FHI-Hanger-E1M1.RW_NoMomentum (Function UT2004RPG.RPGWeapon.MaxAmmo:003C) Accessed None 'HolderStatsInv'

Warning: UT2VoteX FHI-Hanger-E1M1.UT2VoteX (Function UT2Vote50.UT2VoteX.ModifyPlayer:00BB) Accessed None 'PlayerReplicationInfo'

I'm seeing it's a conflict with RPG, and with ut2vote, but don't think it is because of FHIV4. Is there any chance this could be fixed?

attack duck
6th May 2005, 11:00 PM
i get this message when i try to start the game (i installed it fine and updated it to 3355) its driving me insane.

UT2004 Build UT2004_Build_[2005-02-15_17.02]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1722 MHz with 511MB RAM
Video: RADEON 9200 SERIES (6483)

General protection fault!

History: ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel Entry) <- VerifyPackages <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free

any help would be greatly appreciated, i posted this else where but to be honest i am kind of new to fourums and it might have been a dead thread or something

thanks

monolith
17th May 2005, 11:44 PM
I am not 100% sure about this but i did have this error involving ulinkerload. and if i remember correctly it was my fhi.u file was corrupt. so i believe i unzipped again and replaced it. like i said though i am not 100% sure this was the right fix for this error. i think i had a problem with wehtams .u about this same time.

If this helps, than good, glad i could.

Sorry i could not be more sure with my answer though.