PDA

View Full Version : I get a bug....


metroidrox
1st May 2005, 05:01 PM
UT2004 Build UT2004_Build_[2005-02-15_17.02]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3195 MHz with 1022MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 6800 (7184)

MutStuntMan CLN-PerilPlateau.MutStuntMan (Function Engine.Mutator.CheckReplacement:0000) Infinite script recursion (250 calls) detected

History: FFrame::Serialize <- UObject::ProcessEvent <- (FlakAttachment CLN-PerilPlateau.FlakAttachment, Function Engine.Actor.PreBeginPlay) <- ULevel::SpawnActor <- (FlakAttachment) <- UObject::ProcessEvent <- (ClonesGame CLN-PerilPlateau.ClonesGame, Function Clones.ClonesGame.MatchInProgress.Timer) <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Plateau of Peril <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 676F4C57 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free




That comes up after 10 seconds of play no matter what I do. Whether I get in a car or fight or whatever. It can't be stopped!

hollib
4th May 2005, 07:08 PM
MutStuntMan CLN-PerilPlateau.MutStuntMan (Function Engine.Mutator.CheckReplacement:0000) Infinite script recursion (250 calls) detected

Remove that mutator and try again. :)