PDA

View Full Version : Question about Monster mod packs...


The Punisher
4th Feb 2005, 10:22 AM
How do i add them? i was trying to bring up a server but the Satore monsterpack didn't show up in my mutator list, along with some other mutators i was gonna use.

SubCog
10th Feb 2005, 06:52 PM
yeah, I can't get fraghouse invasion to work either. Is it a gametype or a mutator? How come its not in the menus?

Kaithofis
11th Feb 2005, 12:22 PM
It's a mod, not a mutator
You can either play it by installing it and going to your User Mods list in the game menu (under community)
Or you can go to your UT2004 folder, and then into FHI2K4 and start up "Launch FHI2K4.bat