PDA

View Full Version : need help with lift


goly2k4
28th Jan 2005, 02:27 AM
i cant get my lift move
help my plz

Daedalus
28th Jan 2005, 08:11 AM
well first, it has to be a mover. To make it a mover...well first off. Only static meshes can be movers now, back in the good ol' days of UEd and UEd 2, anything could be a mover. So select a static mesh you would like to have as a mover but dont add it to the world as a static mesh. Instead, go to Brush -> Add Mover. This will create a mover (purple in color) wherever your builder brush is placed. So grab that mover and put it where you want it!

Next set a key base. This is how the mover will actually move. Right click on the Mover, then go to Mover -> Key 0. This is the default position for the mover. Next right click on it again and go to Mover -> Key 1 and put the mover to the next place you want it to move. This is where your mover will end up (if it's a lift) then select Key 0 again to put it in the default position.

Hope that helps.

Artman40
28th Jan 2005, 01:03 PM
One hint: Use shift or ctrl key to place the mover, NOT 'actor options' menu.

goly2k4
29th Jan 2005, 03:24 AM
now i need help in making lift with more then 2 points
and i cant get it work
its only move in 2 points ( base and the numkey=1)
what should i do ??

MrSmiles
12th Feb 2005, 12:36 PM
http://www.planetunreal.com/architectonic/tutorials/lifts.html