PDA

View Full Version : Bot Support????


TheGrimReaper711
30th Sep 2004, 05:00 AM
I haven't downloaded the mod yet, but i was wondering if it has bot support?
If it does, then i'll more then likly download it now, if not then i'll download it when i get my lan working properly.

cravensmythe
30th Sep 2004, 09:06 AM
I haven't downloaded the mod yet, but i was wondering if it has bot support?
If it does, then i'll more then likly download it now, if not then i'll download it when i get my lan working properly.

Yes it does have bot support, but who needs a reason to download Clone Bandits :lol:

Dont forget to download the 3 amigos map pack detailed in the announcements

TheGrimReaper711
30th Sep 2004, 09:35 AM
I downloaded clone bandits anyway (before you replied) and it's pretty awlsome. Thnx anyway. Dont forget to download the 3 amigos map pack detailed in the announcements
Don't worry I won't forget....

cravensmythe
30th Sep 2004, 09:39 AM
I downloaded clone bandits anyway (before you replied) and it's pretty awlsome. Thnx anyway.
Don't worry I won't forget....

Oh and if you want to discuss any clone bandits mapping stuff dont forget to jone the Bandits *Clones United* forum at modcentral mentioned in the thread below this