PDA

View Full Version : Screenies in UT2Vote


groovyjoker
18th Sep 2004, 07:55 PM
Some maps I load are missing screenies, so I created screenshots for most of my maps.

Where in the server directory does UT2Vote look for screenshots to display so I can load these?

I cant even find the ones it does display......hmmm....

[HT]‹berByte
18th Sep 2004, 11:23 PM
You have to apply them to the map in UnrealEd, but I'm not sure how.

groovyjoker
19th Sep 2004, 12:02 AM
‹berByte']You have to apply them to the map in UnrealEd, but I'm not sure how.

Hmmm...doesnt sound like something I can do on my end....not for the amount of maps I have screenies for lol :lol:

ProAsm
19th Sep 2004, 04:34 AM
The screenie needs to go in the 'MyLevel' section of the Map when the Map is designed.
Adding it later on will make the map different and you need to rename the map and send it to everyone else you will get a "Version Mismatch"