PDA

View Full Version : Serveur Browser bug ?


[Pmods]Necrophage
15th Sep 2004, 01:33 PM
Hi !

I'm surprised, in my UT browser, after having selected the Clone Bandits gametype, I can see the servers but i can't see any person in them.
And this is for everybody i've spoken with ...

Is it a bug from CB or what ?

Al[Demiurge]
15th Sep 2004, 01:39 PM
I'm not sure. Could you send a screenshot of your browser?

Thanks,
Al

[Pmods]Necrophage
15th Sep 2004, 01:54 PM
Oh sorry, finally it works !!!!! Tou can delete this useless thread :D

And by the way, CB 1.1 Rocks !