PDA

View Full Version : Operation Na Pali LOW FPS


shirsoft
3rd Aug 2004, 04:28 PM
I just downloaded onp and it looks promising , however it has a very poor fps of around 10. :mad: I have a geforcemx5200 128mb and 512 ram. UT runs fine on my comp , what could be the bug???

Hourences
3rd Aug 2004, 05:15 PM
weird

you have latest version of na pali, 1.30 i believe ?
do other singleplay maps run fine ?
could you go in new singleplayer window and try to start a custom map ?
if you dont have any other files you can just try duplicating a dm map and rename it to other random name, with the DM in front of name

and start that as sp, if it runs slow too id say its oldskool, else its onp code
would help to find the problem

Hourences
3rd Aug 2004, 05:15 PM
installed UT patch 451 by any chance ? or some other weird mod or patch ? 436 is still latest official one and you should stick to that one

shirsoft
4th Aug 2004, 01:59 AM
weird

you have latest version of na pali, 1.30 i believe ?
do other singleplay maps run fine ?
could you go in new singleplayer window and try to start a custom map ?
if you dont have any other files you can just try duplicating a dm map and rename it to other random name, with the DM in front of name

and start that as sp, if it runs slow too id say its oldskool, else its onp code
would help to find the problem

Hi, thanks for the gr8 idea... I tried the following:
1. Renamed a np file to dm-np.map and played in deathmatch of UT and it played perfecly fine
2. tried to play a new singleplayer map of Onp using custom maps. IT displays only 2 custom maps : entry and koth base station. dunno how to show other custom maps, looks like need to change some settings. I tried the koth base station and it gives better results than ONP but still worse than UT

3. I dowloaded the ONP from http://www.electrocity.ca/ and it was wriiten as ONPFinal.zip, dunno which verision it is.
What to do???

Hourences
6th Aug 2004, 08:27 AM
as far as i still remember, been ages
http://www.planetunreal.com/teamvortex/help/data/docs/mirror.html

the 1.00 zip was called onpfinal, so for that reason i think you have 1.00, while last version is 1.30
theres a patch I think so you can only download the patch instead of getting everything again

shirsoft
6th Aug 2004, 04:11 PM
thanks for the help... it now runs smooth