PDA

View Full Version : Screenshots Ut99


Uncle_Bob
20th Jun 2004, 10:53 AM
I know how to take screenshots then edit them and import them into the unrealEd2.0 but when I have put them in MyLevel and put the screenshot in the level info it does not show up in the map browser! I have resized it to 256x256 and reduced it to 256 colours and saved it as pcx file. The problem occurs for two screenshots on two different maps. I dont know what Iam doing wrong.

These type of problems always happen to me!

Uncle_Bob
20th Jun 2004, 10:54 AM
To edit the screenshots Iam using Paintshop pro 7 and vicmans free edition.

Ironblayde
20th Jun 2004, 11:08 AM
Are you unchecking the Generate Mipmaps box when you import the screenshot? I'm not entirely sure that leaving it checked would cause any problems since I've never tried it before, but it's a thought...

Nahand
20th Jun 2004, 12:54 PM
... it happens - independently from MipMap - when you save your screenshot in a sub-level of the MyLevel package + wrongly writen picname.

You have to save it to MyLevel (alone, don't create a sub-level in MyLevel.utx), AND name it Screenshot (check other maps). Not screenshot, not picture, not ScreenS, not SShot. Screenshot.

Uncle_Bob
20th Jun 2004, 02:26 PM
Doh! I hadn't been calling it Screenshot...

:eek:

Uncle_Bob
20th Jun 2004, 03:03 PM
I have been calling it screenshot and it still hasn't work.

Nahand
20th Jun 2004, 07:59 PM
no clue then...

Master Roshi
20th Jun 2004, 09:48 PM
After importing did you save the map?

when importing

Package: Mylevel
Group: None
Name: screenshot

Save map. DO NOT SAVE TO A UTX FILE. When you save the map it places the utx info instde your .unr map file.

Uncle_Bob
23rd Jun 2004, 12:05 PM
[QUOTE=Master Roshi]After importing did you save the map?

I wasn't saving the map after putting the screenshot in levelinfo! Its alright I have sorted it now and thanks for all your help! ;) :lol: :lol: