PDA

View Full Version : 3DS as Static Meshes


Aus_gamer
6th Jun 2004, 05:28 AM
Ok I have been looking around the forums and cannot for the life of me see how to get 3DS files into the engine as a static mesh, is there some sort of convertor that I am missing or something.

Thanks for any help.

S.

Vito
6th Jun 2004, 06:41 PM
You don't. Convert them to ASEs first.

Aus_gamer
7th Jun 2004, 07:53 AM
VITO, how do you do that? Is there a MAX plugin or an external app that I need to do this.

Many thanks.

S.

[SAS]Solid Snake
7th Jun 2004, 07:59 AM
You don't need a plugin to do this in Max. Just use the Export button.

Aus_gamer
7th Jun 2004, 08:03 AM
well knock me down with a feather, look at all the export options.

Seriously, thanks for that - I have never bothered exploring what half of those do.

Once it is a ASE it will import into the static mesh section of the editor, but how do you manke one of thos USX packages?

Rest assured once I get the answers for these questions you wont hear the same thing from me again, I am not in the habit of annoying people by asking the same thing half a dozen times.

Thanks.

S.

Hourences
7th Jun 2004, 09:19 AM
once its imported and shows up in the staticmeshbrowser click "save" in that staticmeshbrowser

it has the regular icon, and as usual you can find Save in the menu File > save too

then itll be saved as an unreal staticmesh package = usx

Aus_gamer
7th Jun 2004, 07:23 PM
Great, those answers are very helpful.

Does anyone know if the site www.leveldesigner.com is dead, there seems to be a lot of great tutorials on there but no functioning site.

Any ideas or answers about the site, ta.


S.