PDA

View Full Version : Map looping


h0ng0s
1st Jun 2004, 11:27 AM
Our jailbreak server is looping on the default map it was started from in the command line regardless what is voted for in map vote, or even if I force a switch to another map in the webadmin. I can specify different maps in the command line and they start fine and play fine, just when it comes time to vote or switch it loops back to the same map. I have cleared the ut ini file and other game modes to not show this behavior.

Mychaeel
1st Jun 2004, 11:39 AM
You can set up a map rotation by editing UT2004.ini:[Jailbreak.JBMapList]
Maps=JB-Arlon
Maps=JB-Cavern
Maps=...See also JDN: Server Setup (http://www.planetjailbreak.com/jdn/Server_Setup) (scroll down).

h0ng0s
1st Jun 2004, 11:59 AM
I went through all of that with no luck. I have edited the maplist through webadmin as well as in the ini with no effect, continues to loop. If I switch the gametype to any other it will rotate maps and map vote fine. I'll go through it one more time for the sake of you never know, but I'm more currious to know if I'm the only one having the issue or of others are as well. Thanks.

Mychaeel
1st Jun 2004, 12:08 PM
Is there anything in the server log indicating problems with JBMapList?

h0ng0s
1st Jun 2004, 01:09 PM
I'll check when I get a chance. Maplist seems okay in webadmin and in mapvote windows. I'll look at the logs and let you know.

h0ng0s
1st Jun 2004, 11:51 PM
Well... I got it to cycle until it hit jb-cavern, then it looped. Any one else seeing any of these issues? Would ut2vote fix this issue???

h0ng0s
2nd Jun 2004, 11:52 AM
scratch that.... I switched the starting map in the command line and I could switch maps via webadmin until the first match ended, then it would appear to load the next map in the maplist and loop back to the map specified in the commandline. This does not do this on any other gametype, so I cant see it being a UT issue or a config issue... I am going to try installing ut2vote and see if it still happens (since it uses a different method to switch maps).

h0ng0s
4th Jun 2004, 10:09 AM
The new version has fixed the problem. Thank you.