PDA

View Full Version : Protoss Model Giving Me Trouble


disrupter006
29th May 2004, 11:00 PM
Ive been trying all day to get this to work
but everytime i try to open it with system.exe i get this error message

UT2004 Setup Build UT2004_Patch_[2004-05-10_17.18]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2536 MHz with 510MB RAM
Video: No Video

Setup: Unknown disposition

History: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup

can some one PLEASE help me?

SaD
30th May 2004, 04:29 AM
Try this.
Rename the .ut4mod-file in .ut2mod and extract it with the Umod-Browser (http://download.beyondunreal.com/fileworks.php/skincity/tools/umod_browser_1.3.exe) . After extracting you can copy the files like .upl to the proper directories .

disrupter006
31st May 2004, 11:41 AM
i got the umod browser to work...had to make a new thing on it for ut2004.mod though