PDA

View Full Version : Problem with hitting the ball ...


A_Rimmerlister
17th May 2004, 09:19 AM
After I installed the mod it worked fine (click to swing, click at the end and a final time to hit it)... that was until the 6th or so hole.

Ever since it sort of stopped to work.

It still responds to the first two clicks, but it's as if the meter swings to the end of the circle whenever it is near the spot I ought to click again.

The best I can manage at times is < 25% power shots when I'd need full power.
That is if I can finally hit the ball after dozens of attempts. :(

I'll see if there's any info in the log ...

JaFO
17th May 2004, 06:00 PM
It doesn't seem to give any info altough the highlighted set does look like it might have caused some problems.

...
Log: Precaching: DG-Bluffs.LevelInfo0
Log: Static mesh batches: 7412580 vertex bytes, 875220 index bytes
Log: Allocating 16384 byte dynamic index buffer.
Log: Allocating 18432 byte dynamic index buffer.
Log: Allocating 29196 byte dynamic index buffer.
Log: Allocating 149340 byte dynamic index buffer.
Log: Preprocessing: Vertex stream total vertices: 162 Orig wedges: 162
Log: Finished precaching geometry in 0.475 seconds
Log: Finished precaching textures in 1.345 seconds
ScriptLog: ERROR: Vol 0 is not initialized
ScriptLog: ERROR: Vol 1 is not initialized
ScriptLog: ERROR: Vol 2 is not initialized
ScriptLog: ERROR: Vol 3 is not initialized
ScriptLog: ERROR: Vol 4 is not initialized
ScriptLog: ERROR: Vol 5 is not initialized
ScriptLog: ERROR: Vol 6 is not initialized
ScriptLog: ERROR: Vol 7 is not initialized
ScriptLog: ERROR: Vol 8 is not initialized
ScriptLog: Attempting to close a non-existing menu page
Log: appRequestExit(0)
...


This was just me attempting to play hole #1.
I made many attempts at hitting the ball, but I only succeeded twice.
First attempt was pretty good (ie : the ball at least traveled approximately the distance I wanted), but the second hit I only managed to hit at a quarter power setting by accident for some reason.

Mix
17th May 2004, 11:53 PM
The swing sequence may still have some bugs. We're working to make it more airtight.

The errors you see in the logs aren't related. It stems from placeholder code we have that is going to be used for future features.

A_Rimmerlister
18th May 2004, 05:00 AM
Ok :)
Perhaps a few extra log-messages in the 'swing-sequence' could help debugging it in the next release.