PDA

View Full Version : How to solve the problem with Online and LAN Play


ProjectX
9th May 2004, 12:19 PM
Add the following code to the end of the ServerPackages = section of your UT2004.ini file

ServerPackages=UnWheel
ServerPackages=UnWheelVehicles

carmatic
13th May 2004, 08:22 AM
simple. just add water.

ProjectX
18th Jun 2004, 02:52 PM
simple. just add water.

PLZ. sticky this shrimp!

carmatic
18th Jun 2004, 06:09 PM
and thus i shall have....Status!

Shrimp
21st Jun 2004, 02:36 AM
I added it to the ReadMe this time, thought we wouldn't need a sticky...

ProjectX
21st Jun 2004, 05:51 AM
I added it to the ReadMe this time, thought we wouldn't need a sticky...

Yeah but not everyone looks in the readme (trust me on that one, I haven't yet read the UW readme either)

carmatic
21st Jun 2004, 06:12 AM
and a readme file simply doesnt have character

ProjectX
21st Jun 2004, 09:07 AM
and a readme file simply doesnt have character

yeah, you need a muscle-bound, armour-clad stickied thread.

carmatic
21st Jun 2004, 03:51 PM
Oomph.

Shrimp
22nd Jun 2004, 03:15 AM
Well it's slightly more exciting than a ReadMe.txt... :)

The_Head
3rd Jul 2004, 04:08 PM
thankyou very much for this VERY usefull bit of info

ProjectX
3rd Jul 2004, 04:11 PM
thankyou very much for this VERY usefull bit of info

he'll be back when he relises that it still won't work...

For when you do return: Epic screwed network compatibility with their last two patches, we will have it fixed for next release.

The_Head
3rd Jul 2004, 04:40 PM
LOL. I'm Back. I really wanted to wip my bro. I should have checked before thanking u guys. Thanks anyway. When will this problem be fixed cuz i love this mod

ProjectX
4th Jul 2004, 05:46 AM
LOL. I'm Back. I really wanted to wip my bro. I should have checked before thanking u guys. Thanks anyway. When will this problem be fixed cuz i love this mod

probably the next release, I don't think a patch'd fix it cos we need to port to an entirely different physics model.

The_Head
4th Jul 2004, 09:31 AM
Thanks

dub
6th Jul 2004, 07:05 PM
good that this was sticky

carmatic
6th Jul 2004, 10:57 PM
see it finally came true

jerdaygo
22nd Aug 2004, 10:44 PM
Add the following code to the end of the ServerPackages = section of your UT2004.ini file

ServerPackages=UnWheel
ServerPackages=UnWheelVehicles

The new release has a change to this, it will be
ServerPackages=UnWheel
ServerPackages=UnWheelScars

Ravu al Hemio
3rd Sep 2004, 05:16 AM
ServerPackages=UnWheel
ServerPackages=UnWheelScars

Scars as in wounds? :D "How Capitals Make A Difference"

UnWheelSCars, it is.

jerdaygo
3rd Sep 2004, 07:34 AM
Scars as in wounds? :D "How Capitals Make A Difference"

UnWheelSCars, it is.
the capitals dont matter as far as i know its just an easier way to remember spelling when looked at, and the SCars is because the code used is the S-Vehicle code, the previous versions were K-Vehicle code. :D

Ravu al Hemio
3rd Sep 2004, 08:42 AM
the capitals dont matter as far as i know its just an easier way to remember spelling when looked at, and the SCars is because the code used is the S-Vehicle code, the previous versions were K-Vehicle code. :D

They actually matter... when you want to avoid funny people saying your car is a scar :D

Of course, they don't matter in the configs... mostly.

By the way, I MUST know that UnWheel now runs on SVehicle because I am porting the UWAirTimer class from KVehicle to SVehicle (so that I can see my beloved AirTime again :D).