PDA

View Full Version : Initial GameInfo


chacha
16th Apr 2004, 04:02 AM
How to set initial GameInfo?? When runtime starts up - it always uses the default GameInfo not mine. My custom game info only starts up when i load a map.
I need tu use my own game info, because the HUD is being assigned in the gameinfo code - and when loading level with the default gameinfo and default hud, olny a small blue 'loading' apears - so I wrote my own hud subclass with nicer loading screen, but now it works olny if i have loaded already a map (then my gameinfo is started).. gg.. so I wanted to know how to set initial gameinfo??

How is loading screen created in other unreal projects??

patrickrho
16th Apr 2004, 08:10 AM
level properties and set the subclass of the gameinfo to urs

HAL9000
18th Apr 2004, 04:34 PM
I used the "DefaultGame" and "DefaultServerGame" properties in the [Engine.Engine] section of the UE2Runtime.ini