PDA

View Full Version : 3Dsmax lost fonctions


etihomephone
8th Feb 2004, 08:48 AM
I have a problem with 3dsmax. Before, When I used fonctions like ''select and move'' or ''select and rotate'', I had arrows or fonctions (I had the number of degrees when rotate for exemple). I don't know what I did but now I only have x and y arrows, so I miss somes fonctions like moving only on x axe or whatever. What can I do ???

etihomephone
15th Feb 2004, 12:35 PM
Nobody can help me?, maybe my post is difficult to understand...

All I want, is to have thoses colored arrows (to move only on 1 axe for exemple)

http://www.abobadr.net/3dsmax/plugins/images/DressingSim/6.jpg

Radiosity
15th Feb 2004, 01:02 PM
It's in the customize menus. Look for a checkbox to turn the Gizmo on or off. Think you can access it through the righclick menu as well.

Dr. Nick
15th Feb 2004, 06:39 PM
The default to toggle the gizmo on/off is x.

etihomephone
15th Feb 2004, 08:01 PM
many thx :)