PDA

View Full Version : How do I spawn pickups?


Mithrandel
29th Oct 2003, 05:25 AM
I've gone through the pickup class and extended it to make my own pickup (schweet!). However, I don't know how to put these pickups into a level...

How do I put a pickup spawner in my level?

Thanks. =)

Daid303
29th Oct 2003, 08:37 AM
Just put the pickup in a level? Make it placeble?

Mithrandel
29th Oct 2003, 01:47 PM
Just put the pickup in a level? Make it placeble?Well, actually, that's my question - how do I place it in my level? What do I do to add an actor to a level that I've created?

Sorry for being a bother.

oxygen
29th Oct 2003, 03:43 PM
Well, actually, that's my question - how do I place it in my level? What do I do to add an actor to a level that I've created?

Sorry for being a bother.

I think it's in the class declaration:


class Child expands Parent placeable;

Mithrandel
29th Oct 2003, 06:23 PM
Alright, thanks guys, I just placed my first pickup in a level. It rotates, glows, and looks spiffy, but I can't get my Pawn to pick it up. =P

Oh well, time to dive through the scripts and see what I can dig up.

Thanks again for the help. =)