PDA

View Full Version : MayaPLE exporting issues...


Ekkruker
13th Oct 2003, 12:28 AM
Ok so I follow the instructions perfectly, then I get to the part where I have to type

unEditor mesh <setname>

And I type that in perfectly too, and it tells me "Error: Cannot find procedure "unEditor"."

As if theres no such function.. Im running the one that comes off the CD, its the UT2003 version because it has the splash screen (startup image) with the UT2003 symbol on it. Any ideas???

chip
13th Oct 2003, 11:57 AM
did you follow all the instructions for setting up the environment variable for using unEditor.mll? did you load the plug-in prior to trying the export?

sorry if these seem like useless questions, but they're relevant to the usual source for this problem.

Ekkruker
13th Oct 2003, 06:12 PM
did you follow all the instructions for setting up the environment variable for using unEditor.mll? did you load the plug-in prior to trying the export?

sorry if these seem like useless questions, but they're relevant to the usual source for this problem.

:(
Im stupid.. I only followed the instructions it gave me for importing the model. Im stupid. Erm, where do I find these directions?

Edit: Nvm I found it, see if it works..