PDA

View Full Version : A Little Off Topic, but... please help out by pointing in right direction...


AutoNiN
7th Sep 2003, 08:11 PM
I know Nali's a Map site, but I'm having a devil of a time with some Mods I really hope someone can point me in the right direction on.

I have a ton of mods for UT - UWAR, Lightsaber, etc, that work perfectly in Single Player mode, but not-quite-work in Multiplayer mode. They work... but only for the serving player - all other players don't get whatever it is - no Lightsaber, no bouncing colored letters, etc.

If I change who's serving (on a LAN), then the new serving player works, but all clients fail to work.

Can anyone help?

Thanks a bunch...

~Auto

Master Roshi
8th Sep 2003, 12:37 AM
I had problems with skins and models like that too but i found out if the game was setup the same way on all of your pc's it all works i.e. meaning that all of your mods should be installed on all of your computers then it should work it solved my problem. But i dont know if it would work for players connecting from the net.

PS So you don't have to type "~Auto" at the bottom of every post you make you could just put in as your sig, If you dont know how to edit.

1 => Click your private messages tap at the top of your screen.
2 => click on the tab that says profile.
3 => click the Signature tab.
4 => what ever you type and save in there is what will appear on every post you make.
You can also add an avatar if you want. some members choose not to use one at all. just click the avatar tab ensted of the Signature tab.

AutoNiN
8th Sep 2003, 10:02 PM
Yeah, I've done that - I've perfect images on all 3 machines - only the server machine ever works. I'm going to try 'dedicated server' mode and see if any of them work that way. I've a feeling *none* will.

And thanks for the tips, I've used this sort of buletin system before, I've just not put the effort into it yet. ;)

I'll just keep working at it, thanks.

~Auto

GoldenMouse
13th Oct 2003, 08:21 PM
I bet Bot_40 would be able to help you. Maybe even DavidM. (Testing to see if he'll come at the mention of his name.)

AutoNiN
13th Oct 2003, 08:26 PM
Thanks for the suggestion, GoldenMouse. I've solved part of it on my own in the meantime, but am still always looking for tips! I'll drop them a note.

DavidM
13th Oct 2003, 09:04 PM
I bet Bot_40 would be able to help you. Maybe even DavidM. (Testing to see if he'll come at the mention of his name.)

stop that already :D

Evil_Cope
15th Oct 2003, 03:42 PM
you have to set up the server packages so the server knows what its running. go through your unrealtournament.ini and add in the main .u files names at the bottom of the serverpackages= list.


er, be prepared for extensive testing to be required though. :)

Zarkazm
16th Oct 2003, 04:40 AM
OMG, DavidM really comes when you say his name? I see a disturbing parallel..