PDA

View Full Version : Do textures on Disc 2 work with TNT2?


Medway
24th Jan 2000, 03:32 AM
Do the extra textures on CD2 work with a Viper TNT2?

Cyberian_2K
24th Jan 2000, 04:40 PM
No, it doesn't. It'll work with Savage cards.

Medway
25th Jan 2000, 12:40 AM
Thanks for the info.