PDA

View Full Version : mapVote B11 and TTM 2.2


spoondoggle
30th Jul 2003, 09:12 AM
I have TTM 2.2 working well with MapVote B11 except for one thing. I cannot get it to allow the translocator. I have it in the UT2003.ini file, in the options under the MapVote gameconfig and on the command line, and no joy with any combination of those settings.

Any ideas?

BDB
30th Jul 2003, 02:51 PM
Not sure whats wrong. Post the option that you are using.

Should be "Translocator=true" in the command line or in GameOptions.
In the ini it would be:
[xGame.DeathMatch] or other game type.
bAllowTrans=True

spoondoggle
30th Jul 2003, 03:32 PM
Yep - tried all three of those in various combinations with no luck. If you have not heard of any one else with that problem, I'll go ahead and try it on the clan server and see if the same thing happens. There may be something else strange on my test server that I'm missing.

Not sure whats wrong. Post the option that you are using.

Should be "Translocator=true" in the command line or in GameOptions.
In the ini it would be:
[xGame.DeathMatch] or other game type.
bAllowTrans=True

spoondoggle
30th Jul 2003, 10:53 PM
I got it working now. It seems I had conflicting mutators being loaded. I use InstaVape2 and also had InstaGib loading due to a careless copy and paste job. It is working fine on my test server and on the clan server.


Not sure whats wrong. Post the option that you are using.

Should be "Translocator=true" in the command line or in GameOptions.
In the ini it would be:
[xGame.DeathMatch] or other game type.
bAllowTrans=True