PDA

View Full Version : I Need Help !!!!!


)(34D_ach3
10th Jul 2003, 12:01 PM
can anyone here help me with my problem with my server. I have TTM v2.2,and i wanted to run my own server. When i want to run it dedicated u cant get in it stays at the ...LOADING.... picture. If i dont run it dedicated I can play in it but people have the problem like i have wen its dedicated. PRetty much wen its dedicated no one can get in and wen its non-dedicataed only I can get in .

CrazyCougar
10th Jul 2003, 12:23 PM
Does it work fine without TTM running?

Did you add the TTM packages to the server.ini file(ut2003.ini)?

Are all the files in the right locations?

)(34D_ach3
10th Jul 2003, 01:54 PM
yep i did everything right but like wen i go to have it dedicated server with ttm running it doesnt work like i cant play.wen i play ttm with no dedicated server then i can play but other poeple cant get in my server :y5:

The Dopefish
10th Jul 2003, 01:57 PM
Firewall?

DaBeatard
10th Jul 2003, 02:04 PM
Can people get on to your server when ttm is not on?

)(34D_ach3
10th Jul 2003, 03:33 PM
yea people can get in da server wen theres no ttm and iu have no firewall

CrazyCougar
10th Jul 2003, 04:03 PM
Go into the ut2003.ini(or whatever the ini file name is you use for the dedicated server) and post the list of serverpackages=

)(34D_ach3
10th Jul 2003, 08:25 PM
ok :rl:

)(34D_ach3
10th Jul 2003, 11:25 PM
ServerPackages=ttm2003v22
ServerActors=IpDrv.MasterServerUplink
ServerActors=UWeb.WebServer
ServerPackages=Core
ServerPackages=Engine
ServerPackages=Fire
ServerPackages=Editor
ServerPackages=IpDrv
ServerPackages=UWeb
ServerPackages=GamePlay
ServerPackages=UnrealGame
ServerPackages=XEffects
ServerPackages=XPickups
ServerPackages=XGame
ServerPackages=XWeapons
ServerPackages=XInterface
ServerPackages=Vehicles
ServerPackages=TeamSymbols_UT2003
ServerPackages=UTClassic
ServerPackages=BonusPack
ServerPackages=SkaarjPack
ServerPackages=SkaarjPack_rc

:shock: