PDA

View Full Version : Legacy doesn't work!


DarkPhoenix
19th Jan 2002, 03:12 PM
I installed Legacy and I have all the bonus packs and the patch 436, but i can only change the UT weapons and not play the single player game!:(

Can you help me?

someguy_99
19th Jan 2002, 05:10 PM
It's not under Game Type in the practice session menu, it's under Category.

DarkPhoenix
20th Jan 2002, 08:22 AM
I looked there too, but Legacy doesn't appear!

I think there's a problem in the unrealtournament.ini file, because Legacy doesn't appear there!

Can you write in this thread what's written about Legacy in your unrealtournament.ini file, please?

someguy_99
20th Jan 2002, 12:12 PM
Don't have it, just know it's under Category. Did you check the readme about it?

DarkPhoenix
20th Jan 2002, 12:29 PM
How stupid I am...
Now it works!

But I have another problem... I saved the game, and when i restarted UT to continue the game, I couldn't load the game! The saved game was disappeared! Do you know why?

someguy_99
20th Jan 2002, 10:19 PM
:tdown:

DarkPhoenix
21st Jan 2002, 11:08 AM
Originally posted by DarkPhoenix
How stupid I am...
Now it works!

But I have another problem... I saved the game, and when i restarted UT to continue the game, I couldn't load the game! The saved game was disappeared! Do you know why?

The problem wasn't the one you said... simply i didn't active oldschool!:D But it isn't in category anyway!

modsquad
2nd Feb 2002, 10:55 AM
Try getting the latest version of Old Skool Amp'd. It fixes some problems with saved games.